Tamara lanceert toegankelijk, prettig en intiem album WEER TERUG

Geplaatst op Donderdag 25 Mei 2023 door Wz

30 jaar geleden tekende Tamara haar eerste platencontract en daardoor kun je wel stellen dat Tamara bekendstaat als ervaren zangeres met een uitgebreid repertoire. Ze is bekend met verschillende stijlen muziek en in die 30 jaar dat Tamara muziek uitbracht werden haar liedjes geschreven door gerenommeerde songwriters. Door vallen en weer sterker opstaan en door de levenswijsheid die ze door de jaren ontwikkeld heeft, kon Tamara in haar nieuwe album haar ziel en zaligheid leggen als songwriter. Als jong meisje schreef ze samen met haar orgelleraar al haar eerste liedjes, dus het oppakken van haar oude passie als songwriter smaakte naar een album vol eigen materiaal.

De teksten van het album “Weer Terug” zijn geďnspireerd door situaties en ervaringen uit Tamara haar eigen leven, uit die van vrienden/ kennissen en wat Tamara momenteel actueel vindt. De melodieën zijn geďnspireerd door liedjes die in haar jeugd bij haar thuis vaak gedraaid werden. Liedjes uit die mooie veilige tijd van toen. Tamara heeft van dit album 6 liedjes samen met Jack Veerman (BZN) geschreven. Een zeer leerzame en prettige samenwerking, aldus Tamara. De arrangementen en de productie van Tamara’s nieuwe album zijn van de hand van Hans van Vondelen.

“Weer Terug” is een toegankelijk, prettig en intiem album geworden waar Tamara als zangeres en als songwriter een meer serieuze, maar ook toegankelijke kant laat zien.


 
Tune in op de Wolkhits

            
Nu bij Wolkhits.nl


de Wolk Poll
geen pol


Artiest vd Maand

Andy Kamp - Rij ik hier ( Winnaar slechtste chauffeur 2023
Weer Bericht