ACHTER DE KLINK VAN DE KROEG van Ben Kok swingt de pan uit

Geplaatst op Woensdag 7 September 2022 door Wz

Ben Kok heeft met z?n nieuwe single ?Achter de klink van de kroeg? een enorme feestplaat in handen waarmee zijn naamsbekendheid wel eens in één keer kan groeien tot ongekende hoogte. Net zoals de ?Stenen op het plein? waar René Karst vijf jaar geleden over zong, ontstaan achter de deur van de kroeg natuurlijk ook dingen die beter tussen die vier muren kunnen blijven.. Met andere woorden?.achter de klink van de kroeg daar zijn wij verloren.

Vooral in het weekend met een biertje op kan dat resulteren in de prachtigste gevaren??. Het kan zijn dat inwoners uit de provincie Limburg de oorspronkelijke melodielijn enigszins bekend voorkomt. De wals-uitvoering van het carnavalsgezelschap Hoondervel uit Haelen was in 2022 één van de finalisten van het LVK. Ben Kok heeft vervolgens de tekst herschreven, maar het refrein ongemoeid gelaten. Samen met producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio is besloten om er een uptempo versie van te maken die werkelijk de pan uit swingt. Voor Ben een uitdaging die ongetwijfeld naar meer smaakt.

?De single Achter de klink van de kroeg is vanaf 31 augustus 2022 te streamen bij de bekende portals. De clip, opgenomen door IVoets, is twee weken later te bewonderen op Youtube en de socials van Ben Kok.


 
Tune in op de Wolkhits

            
Nu bij Wolkhits.nl


de Wolk Poll
hoe zou U een verzoekje willen aan vragen?

via de website?
via een app?
anders?


Artiest vd Maand

Corry Geerlings - Witte wolk
Weer Bericht