Andre Kooistra komt ook dit keer met een knaller van een single

Geplaatst op Zondag 28 Maart 2021 door Wz

Andre Kooistra, de feestzanger uit het Noorden en bekend als de zingende brandweerman komt ook dit keer met een knaller van een single die als titel "Vier elke dag" meekreeg. Volgens Andre is het een mooie opvolger van "Werelddag". Bij het horen van de eerste klanken word je gelijk vrolijk. Een feestnummer die lekker mee te zingen is en dat is waar het Andre om te doen is! Mensen vrolijk maken en laten meezingen met zijn vrolijke nummers. Met "Vier elke dag" gaat dit zeker een succes worden.

"Vier elke dag" is overigens ook het levensmotto van Andre. Ondanks tegenslagen, zou je alles uit het leven moeten halen en elke dag moeten vieren, soms met een lach, soms met een traan. Zeker in tijden als deze, zie je des te meer hoe relatief alles is. Nu ligt de nadruk hierop. Het is niet alleen een boodschap voor nu, maar zeker ook voor later als alles weer normaal is, volgens Andre.

"Vier elke dag" is geschreven door P. de Vormer en P. Pruysenaere. Dit duo heeft al meerdere nummers voor Andre geschreven. De productie is in handen van Dylan van der Feen werkzaam bij The Office Studio. De promotie van "Vier elke dag", wordt verzorgd door CD Hamster. Op 21 april verschijnt de single.


 
Tune in op de Wolkhits

            
Nu bij Wolkhits.nl


de Wolk Poll
kunt u op onze website via (luisteren KLIK HIER) naar ons luisteren

JA
NEE
SOMS


Artiest vd Maand

Hommy & Emmy - Rozen zo rood
Weer Bericht