Antonio Holsken laat bijzonder idee uitwerken door Sonic Solutions

Geplaatst op Maandag 27 Juli 2020 door Wz

Maar liefst drie verschillende liedjes zijn verweven in de opvallende nieuwe single "Kom bij mij" waarmee Antonio Holsken voor de dag komt. In eerste instantie was het de bedoeling om de wereldhit "Suavemente" in een Nederlandstalig jasje te steken, maar een helder moment op een zondagmiddag bracht hem op andere gedachten.

"Als liefhebber van Caribische muziek en Latijns Amerikaanse liedjes zoek ik op internet vaak dat soort nummers op. Op een gegeven moment ontstond bij mij het idee om meerdere liedjes te mixen tot een muziekstuk. Omdat ik in de wandelgangen hoorde dat het team van Sonic Solutions goed is in het produceren van vernieuwende muziek nam ik telefonisch op met Joris van Dijk. Ik vertelde hem dat ikzelf de tekst zou schrijven en vroeg of hij iets voor mij kon betekenen. Hij had zoiets nog nooit geproduceerd, maar ging de uitdaging graag aan. Enkele dagen later kreeg ik al een aantal demo,s binnen waarvan er eentje uitsprong. Die hebben we dus opgenomen en het resultaat is echt heel bijzonder", glundert Antonio.

Bijzonder is ook de clip die door RTV Mediaproductie is opgenomen. "Ik ken Robert Vegt al meer dan 15 jaar. Ik gaf aan om op meerdere locaties te filmen. Dat was geen enkel probleem. Er is gefilmd op het strand en in een lichttunnel in Zutphen. Ik reed daar ooit een keer doorheen en dacht toen alů.dat zou een mooi effect kunnen geven voor een clip", aldus Antonio.

Het jaar 2020 hoopt Antonio te eindigen met een nieuw album. Zijn laatste singles komen daar in ieder geval op te staan. Daarnaast denkt Antonio een hitmix te plaatsen van liedjes die hij in het verleden heeft uitgebracht. Dat zijn er ondertussen al bijna 60.


 
Tune in op de Wolkhits

            
Nu bij Wolkhits.nl


de Wolk Poll
IK LUISTER NAAR DIT STATION VIA

internet radio
mediaplayer
realplayer
anders

Artiest vd Maand

classics looking in the eyes of my melanie