Fan Weekend Marco de Hollander binnen 3 uur uitverkocht

Geplaatst op Maandag 13 Mei 2019 door Wz

In samenwerking met Van der Valk Vakanties organiseert Marco de Hollander jaarlijks zijn fanreis. Met 200 fans reist de volkszanger af naar een unieke locatie in Nederland. Samen ontdekken ze de omgeving en beleven vele muzikale hoogtepunten. Tijdens de afgelopen editie werd er afgereisd naar het mooie Emmen waar Marco diverse optredens verzorgde en collega artiesten als Jannes en Henk Wijngaard ontving.

De komende fanreis, die zal plaatsvinden van 24 t/m 26 januari 2020, gaat plaatsvinden in Groningen, de metropool van het noorden.

Vanmorgen om 9 uur ging bij Van der Valk Vakanties de reis in de verkoop en binnen 3 uur was deze volledig uitverkocht.

"Fans bepalen je succes. En ook nu is weer gebleken hoe groot en trouw mijn achterban is. Nooit eerder ben ik met zoveel fans op reis gegaan. Dit wordt echt een weekend om nooit te vergeten".

Het gaat de populaire zanger voor de wind. Zijn agenda is zo goed als volgeboekt en grote optredens, waaronder Dutch Valley Festival en het Mega Piraten Festijn in het Gelredome, staan op de planning. De releasedatum van zijn nieuwe single is bepaald en in het najaar komt er een nieuw album aan. Nederland kan niet meer om Marco de Hollander heen!


 
Nu bij RadioOranje.nl


Tune in op de Oranje

            
Oranje Poll
IK LUISTER HET MEEST NAAR DIT STATION

in de morgen
in de middag
in de avond
in het weekend

Wolkdroid

Licentie


Licentie SW16N.0114
Artiest vd Maand

Paul Severs: Mammie, Mag Mijn Popje Naar de Hemel met Me Mee